Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Vario Select spiegelkasten

Vario spiegelkast met vergrootspiegel Vario spiegelkast met vergrootspiegel

Bent u op zoek naar de perfecte spiegelkast voor uw badkamer, die zowel stijlvol als functioneel is? Maak kennis met onze Vario Select spiegelkasten! Deze spiegelkasten zijn volledig naar uw wensen samen te stellen, zodat u de ideale spiegelkast kunt creëren die perfect past bij uw badkamer.


Enkel verspiegelde spiegelkasten vs. dubbel verspiegelde spiegelkasten

Bij het kiezen van een spiegelkast heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen enkel verspiegelde en dubbel verspiegelde spiegelkasten. Maar wat is het verschil?

spiegelkast enkel verspiegeld Spiegelkast enkel verspiegeld Spiegelkast dubbel verspiegeld Spiegelkast dubbel verspiegeld

  • Enkel verspiegelde spiegelkasten: Deze spiegelkasten hebben een spiegel aan de buitenkant van de kastdeur. Dit is een klassieke en praktische keuze, ideaal als u op zoek bent naar een eenvoudige, maar elegante oplossing.
  • Dubbel verspiegelde spiegelkasten: Deze spiegelkasten hebben zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de kastdeur een spiegel. Dit biedt extra gemak en functionaliteit, omdat u bijvoorbeeld tijdens het openen van de kast nog steeds een spiegel heeft.

 

 

spiegelkast met voorbereiding voor tissuebox spiegelkast met voorbereiding voor tissuebox

Maak uw spiegelkast uniek met Vario Select

De Vario Select spiegelkasten kunt u verder personaliseren door te kiezen uit verschillende opties:

  • Geïntegreerde Vergrootspiegel: Voeg een vergrootspiegel toe met een vergroting van 2,5 keer voor die perfecte close-up tijdens uw dagelijkse routine. 
  • Voorbereiding voor een Tissuebox: Altijd handig om tissues binnen handbereik te hebben.
  • Geïntegreerd Slot: Voor extra veiligheid en gemoedsrust. spiegelkast met geintegreerd slot spiegelkast met geintegreerd slot

Kies uw Stijl en Verlichting

Onze spiegelkasten zijn leverbaar in maar liefst 20 verschillende kleuren. Of u nu gaat voor een houtkleur, een klassieke mat witte afwerking (WM) of een gedurfde kleur bijvoorbeeld Baltic blauw (BB), er is altijd een optie die bij uw stijl past.

Daarnaast kunt u optioneel kiezen voor LED-opbouwverlichting, waardoor uw spiegelkast niet alleen een functionele verlichting biedt, maar ook een sfeervolle toevoeging aan uw badkamer is.


zwarte grepen dubbel verspiegeld zwarte grepen spiegelkast Personaliseer uw grepen

De standaard chromen greepjes kunnen eenvoudig worden vervangen door stijlvolle zwart matte grepen, voor een moderne en trendy uitstraling.

 


Maatwerk voor uw badkamer

Bij ons staat maatwerk centraal. Of u nu een compact meubel zoekt voor een kleine badkamer of een ruime oplossing voor een grote badkamer, wij bieden de mogelijkheid om uw meubel helemaal naar wens aan te passen.

Ontdek de mogelijkheden en stel uw ideale Vario Select spiegelkast samen. Bezoek voor meer informatie: Spiegels en Spiegelkasten - Badmeubelen - Pelipal Badmeubelen. Vind hier uw badmeubel. en laat u inspireren door de talloze combinaties en opties die wij aanbieden.

Met de Vario Select spiegelkasten haalt u een veelzijdige en persoonlijke toevoeging in huis die uw badkamer compleet maakt. Start vandaag nog met het creëren van uw perfecte spiegelkast!

#VarioSelect #Spiegelkasten #Badkamerinspiratie #PersonaliseerUwBadkamer #Badmeubelen #LEDVerlichting #Maatwerk